Tuesday, May 07, 2013

I'll be Back!!!

I'LL BE BACK!!!! THERE ARE LOTS OF NEW STORIES THAT I WANT TO SHARE WITH YOU ALL!!

HEHEHE...

Sorry for the very long silence...



Monday, September 05, 2011

woozersss

Wow i just realized that I have not been posting anything over here for ages already! wondering where did my writing spirit go. I will try my best to develop back my interest in writing especially since I'll be entering a new chapter of my life soon. Owh cant wait for October 2011 to come! hehehe

Monday, August 16, 2010

End of Journey

Im reaching towards the end of my so called "student" life journey! In 4 days I'll be submitting my MSc thesis before preparing for my poster presentation that will be held on the 6th of September, which is just few days before raya. Wow time really flies so fast and here i am, at the brim of my student career. But this does not mean that it is the end of gaining knowledge. This is just the beginning of another chapter of my life where I will be facing the real life challenge that are far more challenging, difficult, than what I may have gone through during my life as a student. So have I prepared for it? Well keep on reading this space as it is going to be a new journey that I will share with you all. Well of course that will depends on often I will write hehehe...


Monday, May 10, 2010

Tired Mission

we need some motivation fast
forever needed to the last
but after sometime we dont see
things could be better off to be

(c/o)
coz its what i believe!
not so simple as it seems to me
its what i have to do
possibilities!
never makes me feel good anyway
thats why i have to stay
and move on, to carry on

HERE WE GO AGAIN!

we want it back we want it all
for no mistakes and lost control
i thought i said this all before
were running straight against the wall

confusion, conviction
its too hard to take part
all the lies, alibies
its flowing inside my head

(c/o)

coz im down on a mission,
to show our population,
to make sure that were getting enough

up to attraction to show our reputation,
to share what we have to say

down to believing,
up to achieving,
something that we dont know

and try to believe what we did in the old days
IS ABOUT TO PAY!!!!

-Bunkface-

Saturday, January 09, 2010

Winter winter



Glasgow Winter 2009/2010 view from my house. It has been like this for four weeks already and this year's winter is the worst ever in 30 years time. Wow!

Friday, December 04, 2009

Symbiosis

Receive an email from Nik about this...so thought of sharing it with readers (if there's any)..

Speech by Chetan Bhagat at Symbiosis ...

Don’t just have career or academic goals. Set goals to give you a balanced, successful life.
I use the word balanced before successful. Balanced means ensuring your health, relationships, mental peace are all in good order.

There is no point of getting a promotion on the day of your breakup. There is no fun in driving a car if your back hurts. Shopping is not enjoyable if your mind is full of tensions.

"Life is one of those races in nursery school where you have to run with a marble in a spoon kept in your mouth. If the marble falls, there is no point coming first. Same is with life where health and relationships are the marble. Your striving is only worth it if there is harmony in your life. Else, you may achieve the success, but this spark, this feeling of being excited and alive, will start to die.

One thing about nurturing the spark - don't take life seriously. Life is not meant to be taken seriously, as we are really temporary here. We arelike a pre-paid card with limited validity. If we are lucky, we may last another 50 years. And 50 years is just 2,500 weekends. Do we really need to get so worked up?
It's ok, bunk a few classes, scoring low in couple of papers, goof up a few interviews, take leave from work, fall in love, little fights with your spouse. We are people, not programmed devices..... ...." :)”

Wednesday, December 02, 2009

Study study study!!

Current mood right now....STUDY!!
exam is just around the corner. I'm Having 4 papers to go for the next 2 weeks, 2 assignments to finish in between those papers as well. What a life. MSc is really a tough one! but i dont expect that it is going to be as busy as this!!

Now i really need a break. A holiday somewhere else where i can just relex my mind and chill out. Gosh! How can i have a holiday when i still have 7000 words review project which has not been touched yet, and another assignment on Structural Dynamics and Earthquake Engineering!! Nooo!! there goes my holiday! you ruins it now!

But right now..i really need to focus!!!!!!!!!!!!
Gambatte khai!!!!!!!!!!
Chaiyuk2!!!

Lunch Alone?

You know what..I just realised that I have been having my lunch alone during my whole 5 years in university! I’m so pathetic man! Hahaha. That’s what will happen when you are the only Malaysian in the class throughout your studies. But sometimes I did have a lunch with my local classmates but having got to rush for my prayer, especially during winter time, I’d normally had to skip having lunch together with them.



Don’t know why I’m talking about this. Just have this thought when I was having my lunch just now..Owh well



Anyone wanna accompany me for lunch?? hehehehe


Rendang cook by Auntie Ahnis during Hari Raya Haji

Wednesday, November 25, 2009

old email..

Somehow I dont know where did my sister, Hani, found this old email that I wrote to all my aunties and uncles when I first came to UK. Which was like back in December 2002. I found it quite funny when I read it and thought of posting it here again. It was a memory for me I guess and that must be the reason why I'm blogging. Anyway, here are the email

"Assalamualaikum. .........
Ni ader sikit cete yang nak dicetekan... .dengar tau jangan takdengar ehhh aper mengarut pulak ni...baca tau jangan tak baca hahbarulah betul....
Bermulanya begini....pada 25/12/2002 saya dan keluarga saya sedangbersiap untuk penerbangan pada malam nanti...saya rasa seperti akanmenghadapi perlbagai dugaan.Di putrajaya saya dan sekeluarga dibantuoleh bapa saudara saya(belah paktam) untuk membantu kamibersiap...kerana terdapat banyak barang yang belum disetelkan lagi.jadikami pun mintalah bantuan mereka.Kemudian maklong dan wan punsampai...maklang dan nazlie pun ader datang untuk membantusekali...selepas semua barang dah hantar untuk check in kami pun terusmenyiapkan barang yang nak dibawa ke hand luggage pulak.Pada malam nakpergi airport tu plak,timbullah satu lagi dugaan...iaitu kunci keretaperdana hilang.Kami mengambil masa dari pukul 9.00 pm hingga 10.00pmuntuk mencari kunci kereta tersebut,dan kami sepatutnya terpaksa beradadisana pada pukul 9.30 tetapi kami terlewat iaitu kami berada di sanapada pukul 10.25 pm... masa tengah kelam-kabut mencari kunci kereta,wan pun suruh kami semua minum air yasin dan amir tolong memberikankepada setiap orang ahli keluarga kami.Setelah minum air yasin,rasanyarahmat dari Allah tiba2 kami telah pun jumper kunci keretatersebut.Kami tinggalkan rumah itu dengan keadaan yang penuh dengahbarang lagi.Kami meminta bantuan daripada bapak saudara(belah pak tam)untuk mengankut barang2 rumah di putraja ke rasah kemayan.Akhirnya padajam 11.55 kami pun berlepas dari KLIA ke Heathrow Airport.Semasa sayaletak beg di dalam kapal terbang tiba2 kawan saya panggil saya dihadapan tempat waiting area to bord kerana dia orang dapat pas masuksampai ke situ...(tapi kenapa maklangtak dapat masuk kan)jadi sempatlah jugak saya bergambar ngan mereka untuk kali terakhir...Di dalamkapal terbang saya menonton banyak cete dan saya juga main banyakgames....saya hanya makan 2 kali sahaja di dalam kapal terbang( tak tahu la orang yang duduk kat bisness class kan)sepanjang perjalanansaya tengok kat luar tingkap kapal terbang tu asik gelap jer...bilerlaanak terang hahaha..saya dan amir dilayan dengan begitu mesra keranamungkin kami sahaja budak2 orang melayu kot sebab kat dalam kapalterbang tu banyak orang mat saleh...what everlaa kan.Cecah jer tayarbelakang kapal terbang kami pun tibalah di London Heathrow Airport.Sayadan amir keluar last di dalam kapal terbang kerana beg yang nak dibawaturun dalam kapal terbang banyak..kami kemudian ke tempat imigresen danalhamdulillah semuanyer berjalan lancar dan dier ader suruh kami ketempat medical...nasib baik kami telah sediakan medical report darimalaysia kalau tidak dier owang kat sana suruh check sekali lagi semuayang telah kami buat di hospital putrajaya..semuanya berjalan denganlancar...kami kemudian pergi ke tempat untukmengambil bag...salah satudaripada beg kami terkoyak dan saya menyuruh pak tam pergi report kattempat kaunter tertentu.Yang bestnyer servis kat sini bagus sebab masakami report dier orang tak payah ambil beg kami untuk repair tapi dierorang terus ambil beg yang baru.Mula2 dier bawak beg yang kecik tapilepas tu kiter orang kata kecik sangat so..dier bawaklah beg yang besardan muat2 untuk letak beg kite yang rosak tadi...bayangkan terus bagiyang baru jer free plak tu,dari situ saya boleh nampak perbezaan servisdiantara malaysia ngan uk ni...so lepas tu kami semua pergilah ketempat keluar ke arival..timbullah satu lagi dugaan dimana kereta yangsepatutnya hendak disewa tiba2 tak ader...my daddy try to find up ininternet sebab kat situ ader komputer internet yg kene bayar 1 pounduntuk 15 minit.Setelah puas mencari tetap takdapat,maktam call unclenurul dan mase call tu dier baru bangun tidur hehehe menggangu pulaklah kan... so kami pun pergi ke kaunter avis,hertz dan eurocar dimanatu adalah agensi sewa kereta tapi malangnya semuan kereta telah habisdisewa.Kemudian perlbagai maklumat kami cuba dapatkan diantaranyamenaiki nasional ekspres tapi bas ni tak bagi bawak kotak(tau-taujerlakan beg kiterorang banyak maner...)so kami terpaksa panggil orangdi cardiff untuk mengambil kami(ni jerla cara yang ade untuk keluardaripada Heathrow airport).Mereka pun datang dengan menaiki dua buahkenderaan iaitu satu kereta mpv macam estima maklang dulu dan satukereta...lepastu kami pun duduk dalam kereta masing-masing danmeneruskan perjalanan.Setibany a kami disana,kami disambut dengan penuhmesra dengan keluarga di cardiff ni.Kami di hidangkan dengan nasi untukjuadah makan malam dan tak sangka bahawa keluarga melayu disini memangramai.Kami sekeluarga duduk di rumah keluarga melayu dimana rumahflat(4 tingkat jer kat sini tak macam kl bertingkat2) atas dan bawahadalah orang melayu.....sehingga sekarang kami masih duduk di rumahmereka dan semasa kami duduk disini kami asik dihidangkan denganmakanan jer(asik makan jer dan tak henti-henti makan jer)...so macam tulaa keadaan yang terpaksa kami lalui dan terpaksa menyusahkan beberapapihak...(minta maaf dan terime kasih yer..) erm...saya disini akancuba mencari kerja takkisah laa sebagai cleaner ker,kerja kat bowlingker dan aper2 laa...janji kerja,oh yer kebanyakan suami2 yg tak belajarkat sini kebanyakannya kerja sebagai cleaner di school atauuniversiti,mungkin pak tam pun samer kut:)...so sampai disini jer laakan .

Minta maaf lah kerana memaksa saudara serta saudari sekalian membacacerita yang memboringkan ni...kalau ader aper2 yg menyentuh hati danjiwa minta maaf banyak2 laa yer.. ok bye
-khairi-
-6.55 pm uk-
-2.55 am mas-
-30/12/2002 uk-
-31/12/2002 mas-"

Sadly, I dont have any pictures when I first arrived UK since I dont have any digital camera during that time. Need to find it and scan it out.

Wednesday, February 04, 2009

Its Snowing in Glasgow...finally

Glasgow was covered with white snow on Monday the 2nd of February!!!...finally after 3 years if im not mistaken. Well Glasgow is not the only city that was covered by snow but the whole UK was covered with it!...awesome!!! Didnt manage to take that many pictures of it as I was in the lab whole day trying to finish my final year project experiment! ayarkkk






And im going for a Ski trip this saturday!! woohooooo